Weekly Photo Challenge: Morning

Each week, WP will provide a theme for creative inspiration. You take photographs based on your interpretation of the theme, and post them on your blog anytime before the following Friday when the next photo theme will be announced.

Morning in Rockwood Park
Morning Lily Lake
”]
Advertisements

32 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Morning”

  1. men milde moses … va’ hemskt!!! Men va’ bra att de bda var okay! Jag kan frst att du hade mardrmmar…

   Man fr en knsla av att Din pappa alltid haft smak fr ventyr och utmaningar?!

 1. Vet inte precis om det är äventyr han är ute efter men han har alltid älskat att flyga! Det är hans liv! De hade just tankat och var på väg tillbaka till hangaren men kom bara 50 meter från starten! Som tur var fanns det en sjö precis där. Annars had de fått landa där det fanns en del träd och det hade kanske inte slutat lika bra… Tack vare erfarenheten som han har. Så kan han hålla sig kall och vet vad han måste göra.

  Jag vet att mina syskon vill att han lägger av med flygandet nu, de tycker att han börjar bli för gammal… Till viss del håller jag med men jag vet att det är hans liv och han måste själv få bestämma. Som sagt han älskar att flyga och jag tror att han skulle bli rastlös och kanske t.o.m nere om han måste avstå

  1. Det r en vldigt fin avvgning man mste gra … 77 r ganska mycket, kan man tycka men det beror ju inte bara p siffror … utan mera p hur man r i sinnelaget..

 2. Precis! Han ser kanske ut som en 77 åring men jag tycker nog att han är yngre i sinnelaget. Vi får se vad som händer… Nu ska han försöka få upp planet från sjöbotten. Planet ligger 3 meter ner. Haverikomissionen ska ju ta reda på vad det var som hände egentligen.

 3. Stunning shots Rebekah – and the last one is absolutely breathtaking! Mornings are a great time for photography, the light is amazing then.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s